Man die fietsster belaagde is mogelijk vaker actief

  • Roosendaal

De politie in Roosendaal zoekt een man die zeker één en mogelijk meer vrouwen heeft lastiggevallen. Hij belaagde in elk geval in de nacht van 4 op 5 november 2023 een fietsster op de Zundertseweg.

Het slachtoffer wist een foto van de dader te maken toen hij na het incident bij haar vandaan fietste. Ook is er op basis van haar verklaring een compositietekening gemaakt.

242239 Roosndl Pd2
Zundertseweg ter hoogte van Visdonk

Richting Visdonk

De vrouw fietste rond 03.00 uur die vroege zondagochtend over de Zundertseweg en stopte af en toe om haar telefoon te gebruiken. Ter hoogte van Het Zand passeerde de verdachte haar. Hij keek mevrouw daarbij heel indringend aan, wat haar een ongemakkelijk gevoel gaf, maar fietste door in de richting van natuurgebied Visdonk.

Een eindje verderop, toen het slachtoffer opnieuw even stopte, belaagde de onbekende man haar. Mevrouw was zo scherp om te dreigen dat ze haar man zou bellen en dat bleek te werken: haar belager koos het hazenpad.

242239 Roosndl 2lk
Wie weet meer over de verdachte?

Vijf incidenten

In het jaar 2023 zijn in dezelfde omgeving vier vergelijkbare incidenten geweest. De politie houdt er rekening mee dat het om steeds dezelfde verdachte kan gaan, maar het is nog niet uitgesloten dat de zaken los van elkaar staan.

De vrouw die in de nacht van 4 op 5 november slachtoffer werd, schat haar belager ergens in de twintig. Mogelijk zegt dat iemand iets in combinatie met de compositietekening en/of de foto van die verdachte.

242239 Roosndl Krt
Vijf incidenten in 2023
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

  • Wie weet meer over de verdachte die door het slachtoffer werd gefotografeerd en van wie een compositietekening is gemaakt?
  • Wie weet of vermoedt iets over soortgelijke incidenten, zoals die die worden genoemd op de overzichtskaart hierboven?
  • Heeft u zelf iets dergelijks meegemaakt daar in Roosendaal, maar daar nog niet met de politie over gesproken? Doe dat dan alstublieft alsnog.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Zundertseweg in Roosendaal

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.