Man met vuurwapen overvalt zonnestudio

  • Breda
  • Update 

In zonnestudio La Costa aan de Wilhelminastraat in Breda slaat een gewapende man toe op 15 februari 2018. Onder bedreiging van een vuurwapen staat een medewerkster de inhoud van de kassa af.

Update

Er is slechts 1 tip binnengekomen na de uitzending. Heeft u informatie over deze zaak, geef het aan de politie door.

118378_breda_zon_dada.jpg
Portemonnee

Rond 21.30 uur die donderdag staat een cliënte op het punt om af te rekenen wanneer de overvaller binnenkomt. Hij bedreigt de vrouw met zijn vuurwapen en eist haar portemonnee maar zij stribbelt tegen.

118378_breda_zon_dadb2.jpg
Geld uit kassa

Dan richt de dader zich op de medewerkster. Zij aarzelt niet; om de overvaller zo snel mogelijk naar buiten te krijgen, geeft zij hem het papiergeld uit de kassa – waarmee hij inderdaad direct vertrekt.

  • Wie weet wie de man op de bewakingsbeelden is?

Signalement

De twee vrouwen omschrijven de overvaller als een blanke man van tussen 30 en 40 jaar oud. Hij is circa 1.75 meter lang, heeft een normaal postuur en spreekt accentloos Nederlands. Ter vermomming droeg hij een zwart-witte sjaal deels voor zijn gezicht.

118378_breda_zon_dadd2.jpg

Tijdens de overval had de dader een donkerkleurig Adidas-trainingspak aan met lichtere kleur strepen. Hij had een pet op waarvan in elk geval de klep licht van kleur is en daaroverheen een capuchon. Van zijn donkerkleurige Nike-gympen hebben de zolen en de ‘swoosh’ een lichte kleur.

  • Wie heeft de overvaller gezien in de omgeving van de Wilhelminastraat in Breda op donderdagavond 15 februari?
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wilhelminastraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.