Man pint met gestolen bankpas

  • Doetinchem

Een 84-jarige inwoonster van Doetinchem dacht eerst dat ze haar portemonnee thuis had laten liggen en daarna dat ze hem ergens had verloren. Helaas bleek al snel dat mevrouw was bestolen en dat er direct misbruik was gemaakt van haar bankpas.

Update

Bedankt voor de vier tips! Daarbij werden ook namen genoemd. Het onderzoek is in volle gang.

Op donderdag 18 juni is de portemonnee waarschijnlijk uit haar tas weggenomen terwijl het slachtoffer boodschappen deed, bij de Albert Heijn aan de Rozengaardseweg. Toen mevrouw erachter kwam dat ze niet kon afrekenen, is ze naar huis gegaan.

202590_doetinchem_dada.jpg
Geeft het door als u weet wie deze man is

Geld gepind

Nadat ook thuis de portemonnee onvindbaar bleek, belde de 84-jarige vrouw haar zoon. Hij heeft onmiddellijk haar bankpas laten blokkeren, maar helaas was er toen al een flink bedrag mee gepind bij een geldautomaat. 
Van de man die het geld opnam, aan de Terborgseweg in Doetinchem, zijn er camerabeelden. Hij heeft een lichte huidskleur en lijkt onder zijn pet zeer kort geschoren haar te hebben. De man had een grijze, korte broek aan en een donkerkleurige capuchontrui. In zijn zwarte gympen droeg hij witte enkelsokjes.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Denk mee en tip

Wie weet of vermoedt wie de man op de beelden is?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Terborgseweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.