Medewerkster tankshop oog in oog met gewapende overvaller

  • Steenwijk

Het jaar 2021 kon voor een 39-jarige tankshopmedewerkster in Steenwijk niet vervelender beginnen. Op zaterdagavond 2 januari kwam zij oog in oog te staan met een gewapende overvaller.

Update

De drie tips die over deze man zijn binnengekomen, gingen over zijn mes. Maar wie is de dader? Geef het door aan de politie als u iets over hem weet!

Het incident gebeurde die avond omstreeks 19.45 uur bij een tankstation aan de Eesveenseweg, vlak bij de A32. Op beelden is te zien dat de dader eerst zijn fiets aan de zijkant van het pand neerzette en een mondmasker op leek te doen voor hij de shop in liep. Vervolgens beende hij rechtstreeks op de balie af en eiste daar geld.

212021_steenwk_sig.jpg
Signalement

Overvaller tankshop Steenwijk

De man dreigde met een zilverkleurig mes, met gaten in het heft, dat hij in zijn rechterhand hield. De overvaller droeg een opvallende, rode jas en een zwarte pet.

  • Lichte huidskleur
  • slank postuur
  • zo’n 1.75 - 1.85 meter lang
  • blond of grijzend, kort haar.

Gezien op De Vesting

Mogelijk is de overvaller zo’n 45 minuten eerder al gezien op De Vesting. Het viel getuigen op dat hij zijn zwarte pet over zijn ogen trok, alsof hij probeerde oogcontact te vermijden. Heeft u hem mogelijk in diezelfde omgeving zien fietsen of rondlopen? Geef het alstublieft door.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Wie herkent de dader?

Neem alstublieft contact op met de politie als u meer over deze overvaller weet.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Eesveenseweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER