Mishandeling op Baarsjesweg

  • Amsterdam

Een nog onbekende man gaf een voetganger een enorme stomp in het gezicht op dinsdagmiddag 19 mei 2020. Het gebeurde op de Baarsjesweg in Amsterdam-West, nadat het slachtoffer een automobiliste op haar rijgedrag wees.

Er zijn bewakingsbeelden van het incident. Geef het door aan de politie als u weet wie de man is die zo agressief reageerde. Hij wordt geschat tussen 25 en 35 jaar oud en is circa 1.80 meter lang.

Passagier

De dader zat achter in een witte Chevrolet Spark. Voorin zaten twee vrouwen. De bestuurster reed zo onvoorzichtig dat ze een voetganger licht raakte. Toen een getuige uit verontwaardiging op de auto tikte, kreeg hij de mannelijke passagier achter zich aan.
Iets verderop haalde die man keihard uit, wat het slachtoffer een wond in het gezicht opleverde, een bloedneus en een gebroken bril.

Gebit viel op

De eigenares van de Chevrolet Spark zegt dat zij die 19e mei niet zelf in die auto reed en dat ze de agressieve man niet kent. Hopelijk herkent iemand hem aan de hand van de camerabeelden.
Hij droeg tijdens de mishandeling een hoody met opvallende print, een heuptasje en een bordeauxrode broek met blauwe streep. Wat omstanders ook opviel, was het gebit van de man; hij zou mogelijk een aantal gouden tanden hebben of een beugel dragen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de man op de beelden is?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Baarsjesweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER