Mislukte diefstal bij Ruad Hifi aan de Brouwerstraat

  • Almere
  • Update 

De loodzware versterkers maken hun vlucht kansloos…

Update

4 tips met vooral info over hun scooter.

Op dinsdagochtend 10 februari 2015 rond 09.50 uur vindt er een poging tot diefstal plaats bij Ruad Hifi aan de Brouwerstraat in Almere. Twee mannen gaan er vandoor met een versterkerset van zo’n 7500 euro. Een medewerker probeert hen nog tegen te houden, maar moet ze laten gaan als hij een vuurwapen op zich gericht krijgt.

  • Wie is er op dinsdagochtend 10 februari 2015 rond 09.50 uur getuige geweest van de mislukte diefstal met geweld bij Ruad Hifi aan de Brouwerstraat in Almere?
tcm17337140_large.jpg
Te zwaar

Om de hoek op de Olstgracht hebben de twee mannen een witte scooter staan waar ze ook mee kwamen aangereden. Ze zijn echter genoodzaakt om de loodzware versterkers achter te laten, wanneer ze worden ingehaald door een medewerker en voorbijgangers.

  • Wie heeft de daders zien aankomen?
tcm17337141_large.jpg
Vlucht

Ze weten desondanks te ontkomen en vluchten de Olstgracht af, in de richting van het Giethoornpad.

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
tcm17337137_large.jpg
Dader 1

De man met de versterkers was met zijn 1.90 m de langste van de twee. Hij was blank, begin 20, hij had een fors postuur en donker kort haar. Zijn gezicht dekte hij af met een motorsjaal met waarschijnlijk een doodshoofd erop.

tcm17337136_large.jpg
Dader 2

De kleinere dader was 1.70 m, hij was ook begin 20 en had een smal postuur.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of in combinatie met de signalementen en mogelijk in combinatie met de witte scooter de daders?
tcm17337139_large.jpg
Scooter

De twee reden op een opvallende niet erg snelle witte scooter zonder kentekenplaat. Achter het zadel zat een driehoekige beugel.

  • Wie ze die dinsdagochtend 10 februari ergens anders in Almere zien rijden?

Brouwerstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.