Overval Marskramer aan de Victoriastraat

  • St. Michielsgestel
  • Update 

De twee jonge daders ontkomen, maar vraag niet hoe…

Update

Maar liefst 30 reacties, die gingen vooral over de jas van één van daders en over de scooter. Tips met mogelijke namen van de daders zijn nog zeer welkom.

Op vrijdag 19 juni 2015 wordt om 17.55 uur een filiaal van Huishoud- en Cadeauwinkel Marskramer aan de Victoriastraat In het Brabantse St. Michielgestel overvallen. Twee mannen rennen naar binnen richting de kluis en bedreigen de drie medewerkers met grote koksmessen. Met cash geld vertrekken de mannen op een scooter.

  • Wie is er op vrijdag 19 juni 2015 om 17.55 uur getuige geweest van de overval op een filiaal van Huishoud- en Cadeauwinkel Marskramer aan de Victoriastraat in St. Michielgestel?
tcm17341682_large.jpg
Val met scooter

Dat gaat niet vlekkeloos, want ze klappen met hun scooter hard op de grond. Waarschijnlijk is die scooter daardoor linksvoor beschadigd geraakt. De politie denkt dat het hun eigen scooter is geweest, want alleen het kentekenplaatje was gestolen. Dat gebeurde in Den Bosch.

tcm17341681_large.jpg
Scooter

Het lijkt een blauwe scooter, zonder windscherm.

tcm17341683_large.jpg
Vlucht

Wanneer ze weer zijn opgestapt vluchten ze vanaf de Marskramer via de Oude Gestelseweg richting Den Bosch. Omdat ook het kentekenplaatje daar was gestolen, komen de overvallers of in ieder geval één van hen daar dus misschien vandaan.

tcm17341678_large.jpg
Daders

Het waren twee blanke jonge mannen die erg op elkaar leken: allebei begin 20, beiden hadden volgens de slachtoffers een babyface en een licht Brabants accent. Eén van de daders droeg zwarte schoenen, en de andere witte schoenen.

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden, de signalementen, de waarschijnlijk gehavende scooter en de plaats Den Bosch de daders?
tcm17341679_large.jpg
Logo

De man met de witte schoenen droeg een jas met logo. De politie wil graag weten wie dit herkent.

  • Wie herkent het logo?

Victoriastraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.