Overval sigarenwinkel Techador Coco op de Haarlemmerdijk

  • Amsterdam
  • Update 
tcm17296629_large.jpg

Een klant komt tijdens de overval nietsvermoedend binnen om een tijdschrift te kopen.

Update

De daders zijn helaas nog niet herkend.

Op zondag 24 maart wordt rond 18.30 uur sigarenwinkel Techador Coco op de Haarlemmerdijk dichtbij het Centraal Station in het centrum van Amsterdam door twee daders overvallen. De twee medewerkers worden meegenomen en aan elkaar vastgebonden. De overvallers gaan in de winkel op zoek naar de kluissleutel. Uiteindelijk vinden ze deze waarop de kluis wordt leeggehaald. Na een laatste check achter de balie lopen de overvallers rustig de winkel uit.

tcm17296626_large.jpg
Dader 1

Hij komt voor en na de overval goed in beeld als ze langs de EkoPlaza lopen.

tcm17296627_large.jpg
Dader 2

Ook hij komt erg goed in beeld.

tcm17296628_large.jpg
Klant

Tijdens de overval komt er een klant binnen die een tijdschrift wil kopen. Eén van de overvallers vertelt dat ze maar een andere keer moet terugkomen. Het is een vrouw van middelbare leeftijd met een bril, gestreepte muts, blauwe jas en een blauwe rugzak, die de Happinez kwam afrekenen. De politie wil heel graag spreken met die vrouw. Mogelijk had zij niet eens door dat er een overval gaande was, maar heeft zij wel belangrijke dingen gezien van de daders.

  • Wie was er op zondag 24 maart rond 18.30 uur getuige van de overval op sigarenwinkel Techador Coco op de Haarlemmerdijk?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders

  • Wie herkent zichzelf als de klant die tijdens de overval binnenkwam?

Haarlemmerdijk

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.