Overval speelhal bungalowpark

  • Kempervennen
  • Update 
tcm17311318_large.jpg

Twee overvallers zijn in het park niet op zoek naar plezier en vertier…

Update

6 tips in deze zaak.

Op maandagavond 16 december 2013 om 22.00 uur wordt een vrouw (23) in de speelhal van een groot bungalowpark in Kempervennen, vlakbij de plaats Westerhoven, overvallen. Zij is net aan het afsluiten als zij door twee mannen wordt overvallen. Ze sleuren haar mee naar de kluis en willen geld. Als alle kluizen open zijn, wordt ze vastgebonden. Ze pakken een karretje van buiten, slepen daar de tassen met geld op en rennen vervolgens weg door de achterdeur.

tcm17311319_large.jpg
Daders

De daders zijn twee blanke of lichtgetinte mannen, ze hebben een normaal postuur en spreken Nederlands zonder duidelijk accent. Ze droegen die avond allebei een spijkerbroek en donkere bovenkleding. Ze hadden drie grote tassen bij zich, twee zwarte en een blauwe.

tcm17311255_large.jpg
Vlucht

Daarnaast zijn de daders op een niet logische manier gevlucht. Ze zijn na de overval in de buurt van  de huisjes 228 tot 235 geweest. Die plek ligt niet in de buurt van de snelste vluchtroute.

tcm17311251_large.jpg
Buit

De daders begonnen toen ze vertrokken uit de automatenhal met heel veel geld, maar de buit was kennelijk zo zwaar dat de daders tijdens hun vlucht zakjes met geld hebben moeten achterlaten in het park. Uiteindelijk hielden zij toch nog enkele duizenden euro's over.

tcm17311253_large.jpg
Kar

Op deze plek werd na de overval hun karretje en zakjes met muntgeld teruggevonden. Ook richting het water lagen geldzakken.

tcm17311256_large.jpg
Voorverkenning

De daders waren zo goed op de hoogte dat ze mogelijk al in de automatenhal zijn geweest. En mogelijk hebben ze in de periode voor 16 december een huisje gehuurd in de Kempervennen.

  • Wie is er op maandagavond 16 december 2013 om 22.00 uur getuige geweest van de overval van de speelhal van een groot bungalowpark in Kempervennen?

  • Wie heeft er in de avond van maandag 16 december of in de vroege morgen van dinsdag 17 december iets gezien in of in de omgeving van bungalowpark De Kempervennen wat met de overval te maken zou kunnen hebben?

  • Wie weet of heeft een vermoeden wie de daders zijn, mogelijk in combinatie met de grote hoeveelheid muntgeld die zij hebben buitgemaakt?

  • Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?

  • Wie heeft de daders in de buurt van huisje 234 gezien waar ze hun karretje gedumpt hebben?

  • Wie heeft de daders zakken muntgeld zien dumpen?

  • Wie heeft de daders in de periode voor 16 december in de Kempervennen gezien?

Kempervennendreef

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.