Overvallers aangehouden, maar wie is hun handlanger?

  • Rotterdam

Na de gewapende overval op een restaurant aan het Mathenesserplein heeft de Rotterdamse politie de twee vermoedelijke daders aangehouden. Het onderzoek richt zich nu op een dérde verdachte. Hij had voor en na de overval uitgebreid contact met het tweetal en leek hen te helpen.

Mogelijk is de nog gezochte man de opdrachtgever of als handlanger het brein achter de overval. Zowel ervoor als erna op woensdagavond 24 april 2024 is hij gefilmd met de twee al aangehouden verdachten. Kijkt u alstublieft goed naar zijn beelden en meld het als u meer over hem weet.

Tidemanplein

De man heeft een lichte huidskleur, droeg die avond donkerkleurige kleding en had een pet op. Hij lijkt bruin tot mogelijk rossig haar te hebben en had die 24e april een stoppelbaardje.

Het best te herkennen is de gezochte verdachte op beelden van het Tidemanplein. Daar had hij zowel voor als na de overval contact met de vermoedelijke daders. Heeft u een idee wie deze man kan zijn en/of waar de politie hem kan vinden, neem dan alstublieft contact op.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Neem contact op

Wie weet meer over de niet-geblurde man op de beelden?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Rotterdam

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.