Partij kinderkleding gestolen bij een transportbedrijf aan de Van Riemsdijkweg in de Waalhaven

  • Rotterdam
  • Update 
tcm17298039_large.jpg

De daders nemen zo’n 50 grote dozen vol kinderkleding mee. Waarde: enkele tienduizenden euro’s.

Update

Dankzij u weten we nu dat de daders reden in een Citroen Xsara en een Ford Fiesta en er zijn mogelijke namen van de dieven genoemd. En alle gestolen kinderkleding had een merkje, die ziet u onderaan deze pagina.

Aan de Van Riemsdijkweg in de Waalhaven wordt bij een transportbedrijf dozen vol kinderkleding gestolen. Omdat het terrein op dinsdag 5 februari toevallig al vol geparkeerd staat, wordt één gevulde container buiten het hek geplaatst. Rond 23.15 uur komt een auto aangereden waaruit een man stapt die met behulp van gereedschap het zegel verbreekt. Twee mannen beginnen met inladen van de dozen.

tcm17298040_large.jpg
Kledingdozen

En daar blijft het niet bij. Een half uur later keren de mannen terug, dit keer met twee auto’s. Een derde persoon blijft in één van de auto’s wachten. Weer wordt een partij dozen overgeladen in de auto’s. Maar na een half uur, het is dan inmiddels na middernacht, zijn ze er weer. Dit keer komen ze in één auto, waarin nog weer meer dozen worden gezet. Na weer een half uur komen ze voor de vierde keer terug. En een half uur later nog eens. In totaal worden zo’n 50 kledingdozen gestolen.

tcm17298035_large.jpg
Buit

De gestolen kinderkleding was van het merk Le Thème en had een totale waarde van enkele tienduizenden euro’s. Er is van alles gestolen, zoals nieuwe shirts en broeken en die kunnen allemaal vanaf woensdag 6 februari ergens te koop zijn aangeboden.

tcm17298037_large.jpg
Dader 1

Vermoedelijk waren beide daders blank. Eén van de mannen droeg een donker petje, een donkere jas met capuchon met bontrand, een donkere broek en lichte schoenen.

tcm17298038_large.jpg
Dader 2

Hij droeg een donkere jas met een capuchon met achterop een lichte streep, een donkere broek en donkere schoenen.

tcm17298034_large.jpg
Auto’s

De politie is ook benieuwd naar wie de auto’s herkent waarin de daders hebben gereden.

tcm17298557_large.jpg
Merkje

Alle gestolen kinderkleding hadden dit merkje.

  • Wie is er op dinsdag 5 februari getuige geweest van de diefstal van dozen kinderkleding uit een container aan de Van Riemsdijkweg in de Waalhaven in Rotterdam?

  • Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

  • Wie (her)kent de auto’s waarin de daders hebben gereden?

  • Wie heeft de gestolen kleding ergens gezien, weet wie deze heeft of heeft deze te koop aangeboden gekregen?

Van Riemsdijkweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.