Peperduur gereedschap gestolen uit bestelbus

  • Pannerden

Twee mannen hebben voor zo’n 12.500 euro aan gereedschap gestolen uit de bestelbus van een timmerman in het Gelderse Pannerden. Er zijn bewakingsbeelden van de diefstal.

Dinsdagochtend 18 februari 2020 verschijnen de twee mannen omstreeks 04.15 uur bij de geparkeerde bestelbus aan de De Netelstede. Ze nemen er de tijd voor, forceren het slot en halen dan stuk voor stuk het peperdure gereedschap uit de bus. Net buiten beeld laden de mannen het gereedschap vervolgens in een auto. 

Update

Bedankt voor de vijftien tips. Hier zat bruikbare informatie bij; het team is ermee aan de slag!

Buitgemaakte apparatuur

De buit bestaat uit een aantal boorhamers en schroefmachines, een cirkelzaag, een compressor, een boven- en kantelfrees, een schroefautomaat, een bouwstofzuiger, een haakse slijper, een reprozaag, een aantal schuurmachines en laser-meetapparatuur.

202566_pannerden_meerluik.jpg
Voorbeelden van een deel van de gestolen apparatuur

Kenmerken dieven

Eén van de dieven heeft een vol postuur en had een donkere jas aan met capuchon en een reflecterende streep op de mouwen. Verder droeg hij een donkere pet met opdruk, een lichte broek en witte sneakers.
Zijn handlanger heeft een normaal postuur en droeg een donkere jas, zwarte sneakers en een lichte broek. Hij heeft kort, opgeschoren, zwart haar.
De twee reden waarschijnlijk zelf in een personenauto: een lichtkleurige vierdeurs stationwagen, met een donkere strip over het linker voor- en achterportier.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Heeft u een vermoeden wie de inbrekers zijn of waar het gereedschap te koop is aangeboden? Geef het alstublieft door.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

De Netelstede

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.