Pinner mogelijk de schakel tussen zeker vier fraudezaken

  • Eindhoven

Een pinnende verdachte in onder meer Nijmegen zou met uw hulp voor de doorbraak kunnen zorgen in een wat ouder onderzoek in Eindhoven. En passant kunnen dan ook sprongen worden gemaakt in de opsporing van de pinner zelf en zijn mogelijke handlangers.

In Eindhoven werd in juli 2022 een dame van in de tachtig de dupe van bankmedewerkerfraude. Mevrouw werd er telefonisch van overtuigd dat ze haar bankpas, pincode en enkele kostbaarheden moest meegeven aan een zogenaamde koerier. Die man kwam en vertrok met een Volkswagen Golf die door een tweede verdachte werd bestuurd.

242182 Eindhvn Mrlk
Een tip doorgeven kan desgewenst ook anoniem

Nijmegen, Uden en Bemmel

Het onderzoek dreigde onopgelost te blijven, totdat er eind 2022 iets opmerkelijks gebeurde. Bij een oplichtingszaak in Nijmegen maakte een pinnende verdachte geld van zijn slachtoffer over naar … de eigenaar van de Golf die in Eindhoven was gebruikt.
De pinner in kwestie is bij in elk geval nóg twee fraudezaken betrokken, te weten in Uden en in Bemmel. Uw tip over deze jonge man kan dus grote gevolgen hebben. Geef het alstublieft door als u weet wie de verdachte is en/of waar de politie hem kan vinden.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Weet u meer over (een van) de personen op de camerabeelden, geef dat dan alstublieft door op een van onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Begijnenbroek in Eindhoven

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.