Politie zoekt dappere getuige van geweldsincident

  • Arnhem

Bij een stevige ruzie tussen twee cafébezoekers in Arnhem raakte de ene man gewond, waarna de andere werd aangehouden. De politie wil nog heel graag in contact komen met een specifieke getuige. Die is tussen de twee mannen gaan staan om te voorkomen dat zij elkaar opnieuw te lijf gingen.

Het gebeurde tegen 03.00 uur in de nacht van 27 op 28 december 2023 in een bar aan de Korenmarkt. De politie wil de nog onbekende getuige graag een paar vragen stellen over wat hij heeft zien gebeuren. Mocht je jezelf herkennen en denken dat je niets interessants te melden hebt, ook dan wil de politie je tóch graag spreken.

Shirt met Nike-logo

Om zijn privacy te beschermen – hij heeft immers niets strafbaars gedaan – is het gezicht van de man onherkenbaar gemaakt. Herken je jezelf op de beelden of heeft u een idee wie deze getuige kan zijn, neem dan alstublieft contact op met de politie.

De jong ogende man heeft een lichte huidskleur en krullend haar. Hij had een shirt aan met achterop een groot Nike-logo. Mogelijk is de dappere getuige zelf geen inwoner van Arnhem.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Je tip doorgeven kan op onderstaande manieren.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Korenmarkt in Arnhem

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.