Politie zoekt drie verdachten woningoverval

  • Heerlen

Een 37-jarige inwoner van Heerlen werd op dinsdagavond 6 augustus 2024 met geweld overvallen door twee nog onbekende mannen. Beiden droegen een panty over het hoofd en ten minste één van hen had een mes bij zich. De politie toont beelden waarover u kunt meedenken.

Het gebeurde rond 23.00 uur in de woning van het slachtoffer aan de Willemstraat. De auto waar de twee daders die avond in reden is een Renault Megane cabriolet uit een bouwjaar tussen 2003 en 2006. Die werd bestuurd door een derde persoon.

242319 Heerln Auto3
Wie bestuurde die avond de Renault cabrio?

Achterstraat

De twee mannen die vermoedelijk in de woning van het slachtoffer zijn geweest, werden iets later in de buurt gefilmd op de Achterstraat. Ze leken te reageren op getoeter – mogelijk door hun handlanger in de Renault – en verdwenen daarop uit beeld.

Tas met geld

Van de 37-jarige bewoner van de Willemstraat maakte het duo een tas buit met daarin zijn portemonnee en een bedrag aan contant geld. Heeft u een idee wie de mannen kunnen zijn en/of wie de auto bestuurde? Of heeft u misschien over de woningoverval horen praten? Neem dan alstublieft contact op met de politie; dat kan desgewenst anoniem.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Beide overvallers hadden die avond een trainingspak aan en hun handlanger beschikte dus over een wat oudere Renault Megane cabrio. Zegt dat u iets of herinnert u zich dat iemand in uw omgeving na 6 augustus ineens meer cash te besteden had? Tippen kan als volgt:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Willemstraat in Heerlen

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER