Steekincident bijna fataal, toedracht onduidelijk

  • Enschede

Langs de Oldenzaalsestraat in Enschede werd op zondagavond 28 november 2021 een zwaargewonde man aangetroffen. Hij bleek te zijn neergestoken en verkeerde in kritieke toestand. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer is inmiddels buiten levensgevaar, maar nog niet aanspreekbaar. Mede daardoor is nog onduidelijk wat zich die avond heeft afgespeeld. Er gaan geruchten dat het steekincident met drugs te maken zou hebben, maar er kan ook een heel andere aanleiding zijn geweest.

Update

De politie ontving mogelijk belangrijke informatie over de toedracht van het steekincident, maar herhaalt de oproep aan getuigen om zich te melden. Denk niet dat wat u weet of heeft gezien er niet toe doet; ieder detail kan van belang zijn.

Getuigenoproep

De 31-jarige man werd, niet ver van de kruising met De Heurne, aangetroffen in een drooggevallen ‘wadi’. Dat is een soort greppel, bedoeld om regenwater af te voeren. De wadi bevindt zich ongeveer ter hoogte van snackbar De Heurne.
Vlakbij zou een groepje mannen hebben gestaan. Met hen wil de politie heel graag spreken. Ook iedereen die tussen 18.30 en 19.00 uur die zondag in de omgeving was en iets van het incident heeft gezien of gehoord, wordt gevraagd contact op te nemen.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Upload uw beelden

Beschikt u over beeldmateriaal dat van belang kan zijn, bijvoorbeeld van een dashcam of bewakingscamera? Deel het alstublieft met de politie; dat kan direct via het tipformulier hieronder.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Oldenzaalsestraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER