Straatroven

  • Tilburg
  • Update 

Twee straatroven zijn vermoedelijke door dezelfde groep daders gepleegd…

Update

De daders komen vermoedelijk uit Tilburg zelf, wie vermoedt wie het zijn?

Op zaterdag 7 maart 2015 rond 23.00 uur wordt een fietser door drie daders met een mes bedreigd net voor de spoortunnel van de Bosscheweg in Tilburg. Hij wordt van zijn fiets getrokken en beroofd. Met de portemonnee van hun slachtoffer rennen de drie daarna weg over het talud richting Tilburg.

tcm17342687_large.jpg
Tweede beroving

Op zaterdag 21 maart 2015 om 20.50 uur wordt een jonge vrouw op de fiets door twee daders overvallen op het Elise van Calcarpad in Tilburg. Ze wordt van de fiets getrokken, bedreigd en beroofd. Ze weet zich los te rukken en zet het op een lopen. Buurtbewoners vangen de vrouw op. Als ze later terugkomt om haar fiets op te halen, is die verdwenen.

  • Wie is er op zaterdag 7 maart 2015 rond 23.00 uur getuige geweest van de beroving van een fietser net voor de spoortunnel van de Bosscheweg in Tilburg?

  • Wie is er op zaterdag 21 maart 2015 om 20.50 uur getuige geweest van de beroving van een jonge vrouw op de fiets op het Elise van Calcarpad in Tilburg?
tcm17342679_large.jpg
Daders

Het waren twee mogelijk Antilliaanse jonge mannen, allebei slank. Eén dader was ongeveer 1,70 m, de ander 1.80 m. Beide droegen een donkere jas met capuchon.

  • Wie is er slachtoffer geworden van mogelijk dezelfde daders?
tcm17342678_large.jpg
Dadergroep

De politie denkt dat achter beide straatroven hetzelfde groepje daders zitten. Beide keren op een zaterdagavond, iedere keer het slachtoffer dat van de fiets wordt getrokken en beide keren lijken de berovingen te zijn uitgevoerd op plekken die ’s avonds stil zijn.

  • Wie heeft er informatie over mogelijk dezelfde dadergroep?

Bosscheweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.