Straatrover verwondt 63-jarige vrouw

  • Bleiswijk

De 63-jarige eigenares van een Italiaans restaurant in Bleiswijk werd in de Meidoornstraat aangevallen door een dader die op haar handtas uit was. Dat gebeurde zó hardhandig dat mevrouw in het ziekenhuis belandde met onder meer een uit de kom geschoten schouder.

Update

U gaf twee tips door, maar helaas geen gouden. Heeft u meer informatie over deze zaak? Geef het door!

Het slachtoffer had in haar handtas de dagopbrengst van het restaurant bij zich. Mogelijk wist of vermoedde de straatrover dat. Mevrouw kwam op zaterdag 21 maart 2020 rond 21.40 uur thuis van haar werk toen de man haar bij de voordeur besprong.

Twee verdachten

De politie heeft bewakingsbeelden van een buurtbewoner veiliggesteld. Die zijn onduidelijk, maar de straatrover is er waarschijnlijk op waar te nemen – met een vermoedelijke handlanger.

Heeft u twee verdachte mannen zien lopen die avond in de omgeving van de Meidoornstraat of heeft u daar mogelijk rond 21.45 uur iemand zien wegrennen? Geef het alstublieft door aan de politie.

Niets buitgemaakt

Overigens heeft de dader niets buitgemaakt. Het slachtoffer heeft haar handtas zo stevig weten vast te houden dat de man hem niet te pakken kreeg. Mevrouw gaat sindsdien nooit meer met geld over straat.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie heeft informatie over de dader en/of zijn mogelijke handlanger?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Meidoornstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER