Twee overvallen op supermarkten, mogelijk door zelfde dader

  • Eindhoven

De politie houdt er sterk rekening mee dat één jong ogende dader twee overvallen op zijn geweten heeft. Zowel op 19 februari 2022 als op 5 maart werden medewerkers van Plus-filialen bedreigd met een mes, waarna de dader er met wat geld uit een kassa vandoor ging.

Het is mogelijk dat het om twee verschillende overvallers gaat. Denkt u daar een aanwijzing voor te hebben, hoort de politie dat graag. Gezien de overeenkomsten lijkt het er echter erg op dat één man op allebei de zaterdagen toesloeg.

Update

Een aantal van u gaf bruikbare informatie door, maar de gouden tip zat er helaas nog niet bij. Weet of vermoedt u alsnog iets over de dader(s), meld het alstublieft.

Deel uw informatie

Na beide overvallen vertelden slachtoffers en getuigen dat de dader blond haar en blauwe ogen heeft. Dat lijken de bewakingsbeelden te bevestigen. Weet of vermoedt u iets over de waarschijnlijk nog jonge dader(s), geef het alstublieft door aan de politie.
Mogelijk ook zegt de kleding of het postuur van de overvaller(s) iemand iets, of de manier van bewegen. Uw tip doorgeven mag desgewenst ook anoniem of via een online tipformulier.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Wie herkent de man(nen) op de bewakingsbeelden?

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Eindhoven

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER