Vader (42) neergeschoten voor ogen van zoontje (10)

  • Tilburg

Een 42-jarige man werd op vrijdagochtend 5 juni 2020 omstreeks 09.30 uur neergeschoten op de Dolomietenweide in Tilburg. Het schietincident gebeurde voor de ogen van zijn 10-jarige zoontje.

Update

In de afgelopen dagen is er 1 reactie binnengekomen met mogelijk belangrijke informatie. Heeft u belangrijke informatie over deze zaak? Neem alstublieft contact op.

Op bewakingsbeelden is te zien wat er is gebeurd. Die vrijdagochtend loopt het slachtoffer met zijn zoontje op de stoep bij de parkeerplaats op de Dolomietenweide. De schutter komt naar hen toe gerend met in zijn rechterhand een vuurwapen.

202410_tilburg_dadc.jpg
De schutter met in zijn rechterhand het vuurwapen

Verscholen achter kliko’s

Op de beelden is te zien dat de schutter direct op de man schiet. Hij raakte daarbij het slachtoffer meerdere keren in zijn benen. Het kleine jongetje wist zich gelukkig te verstoppen achter de kliko’s.

Rennen door de wijk

De dader vlucht vervolgens direct weg richting de Dolomietenlaan. Pas bij de flat gaat hij langzamer rennen, om vanaf daar als ‘normale burger’ verder te wandelen richting de Ardennenweide.

Redelijk jong

De politie vermoedt dat de dader in de twintig is. Hij droeg die ochtend een spijkerbroek met opvallende witte plekken.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw informatie door

Waarom de 42-jarige man is neergeschoten, is onduidelijk. Heeft u meer informatie over de dader en/of zijn motief? Geef het alstublieft door.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Dolomietenweide

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.