Verdachte van ernstige mishandeling gezocht

  • Eindhoven

Denkt u alstublieft mee over heel duidelijke beelden van de verdachte van een ernstige mishandeling. De man in kwestie is gefilmd achter een huizenblok aan de Vivaldistraat in Eindhoven, waar op 19 augustus 2023 een bewoner door drie daders te grazen werd genomen.

Twee van die drie mannen hebben zich bij de politie gemeld en zijn aangehouden. De verdachte die nog wordt gezocht is de niet-geblurde man op de beelden hieronder. Hij sloeg rond 19.50 uur het 37-jarige slachtoffer een aantal keer met een metalen staaf.

VW Golf met schade

De auto waar het drietal in reed, mogelijk met een vierde inzittende, is een blauwe Volkswagen Golf type 5 of 6. Die is vermoedelijk beschadigd geraakt toen de daders op de vlucht sloegen; het portier aan de bijrijderskant was niet op tijd dicht en raakte een lantaarnpaal. Meld het alstublieft als u zo’n schade met verdachte(n) in verband kunt brengen.

Wie herkent de verdachte?

De nog gezochte persoon heeft een getinte huidskleur en lijkt destijds een snor en mogelijk korte baard te hebben gehad. Hij had die avond van 19 augustus een donkerblauw jack aan en een pet op in diezelfde kleur, allebei van het merk Under Armour.
Heeft u een idee wie de man kan zijn en/of waar de politie hem kan vinden, neem dan alstublieft contact op. Ook als u iets kunt vertellen over de aanleiding of een mogelijk motief voor de grove mishandeling hoort de politie nog heel graag van u.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Had het slachtoffer pech door op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn? Of was hij al op voorhand het doelwit van de gewelddadige aanval? Ieder beetje informatie dat u heeft kan van belang zijn voor het onderzoek. Vertel wat u weet via:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Vivaldistraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER