Verdachte van zedendelicten duidelijk op beeld

  • Zwolle

De politie vraagt uw aandacht voor beelden van een man die wordt verdacht van een aantal zedenmisdrijven. Hij zou in de omgeving van Zwolle meerdere vrouwelijke slachtoffers hebben aangerand. De incidenten vonden plaats in 2019 en 2021.

De identiteit van de vermoedelijke dader lijkt bekend bij de politie, maar zijn verblijfplaats nog niet. De man heeft jonge vrouwen betast in het openbaar vervoer en er is gezien dat hij zich leek te bevredigen. Op de kleding van een slachtoffer is DNA van hem aangetroffen.

Nog niet gevonden

In 2021 is de verdachte door camera’s vastgelegd in een streekbus die van Zwartsluis naar Zwolle reed. Ook in 2019 zou diezelfde man daar in de omgeving hebben gereisd, maar het is de politie helaas niet gelukt hem te vinden.

Vermoedelijk is de gezochte man in 2022 in Zaltbommel geweest. Zegt dat u iets, mogelijk in combinatie met de beelden hierboven, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Het jack dat de verdachte aanheeft op de camerabeelden is van de winkelketen Zara. Daarover hoeft de politie geen tips.
Heeft u een idee waar de man recentelijk is geweest en/of waar hij op dit moment mogelijk verblijft, geef het alstublieft door aan de politie.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Zwolle

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.