Vragen rond beschieting horecazaak

  • Eindhoven

Een ondernemer in Eindhoven vraagt zich af wie vijf keer met een vuurwapen schoot op zijn horecazaak aan de Leenderweg. Ook waaróm dat gebeurde, is hem een raadsel. Hopelijk kunt u de politie helpen deze vragen te beantwoorden.

De schutter werd door twee camera’s vastgelegd rond 01.30 uur in de nieuwjaarsnacht van 2024. Hij had een handlanger bij zich die alles leek te filmen met zijn telefoon. Denkt u meer over het tweetal te weten of over hun mogelijke opdrachtgever(s), neem dan alstublieft contact op. Dat kan anoniem.

242267 Eindhvn Daders2
Wie weet meer over deze verdachten?

Mogelijke getuige

Het getroffen hotel annex eetcafé zit op de hoek van de Korianderstraat. Terwijl de eerste schoten werden gelost, stond daar een auto stil. Die draaide even later, terwijl de verdachten er overstaken, de Leenderweg op.

De bestuurder van deze auto heeft de schutter en zijn handlanger van dichtbij kunnen zien. Was u die bestuurder of weet u wie in de auto kan hebben gezeten, meld dat dan alstublieft.

242267 Eindhvn Pd4
Leenderweg in Eindhoven
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Vertel wat u weet over de schutter, over de persoon die filmde of over een mogelijk motief voor het bedreigende incident. Dat kan als dat voor u beter voelt anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met iemand van het Team Nationale Inlichtingen.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Leenderweg in Eindhoven

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.