Vrouw (21) beroofd door man met poef

  • Scheveningen
  • Update 

Op zondagnacht 15 oktober wordt omstreeks 01.45 uur een vrouw van 21 jaar beroofd van haar tas en telefoon. Dat gebeurt op de Neptunusstraat.

Update

We horen graag meer over deze straatrover in Scheveningen, hij is ondanks 1 tip nog niet herkend.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak.

skeefddinham.jpg
Vuurtje

De vrouw is op bezoek geweest bij een vriendin als ze op straat wordt aangesproken door een man met een zwarte, leren poef in zijn armen. Hij komt uit een inham gelopen en vraagt haar om een vuurtje, dat geeft ze. Ze vertrouwt de situatie verder niet en belt direct haar vriendin op om te vertellen wat er gebeurt. 

skeefdddad1b.jpg
Poef over hek

Ondertussen achtervolgt de man met de poef haar. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij zijn poef over een hek gooit. Buiten beeld wordt de vrouw op de Marcelisstraat door hem aangevallen en naar de grond gewerkt. De man trekt ook hard aan haar haren waardoor ze haar tas wel los moet laten. Met haar tas en telefoon rent hij er vervolgens vandoor. Ook daar zijn bewakingsbeelden van. 

skeefdddad1a.jpg
Dader

De vrouw schatte de man tussen de 25 en 35 jaar en 1.70 tot 1.75 lang. Ze dacht dat hij mogelijk van Turkse afkomst was. Die 15 oktober droeg hij een grijs vest en had kort, zwart haar en een stoppelbaard. Hij sprak geen ABN, maar was wel goed verstaanbaar en rookte dus. 

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Neptunusstraat

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.