Vrouw (34) door onbekende man van fiets geslagen

  • Roosendaal

Een 34-jarige vrouw werd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 rond 02.45 uur plotseling door een man van haar fiets geslagen. Dit gebeurde ter hoogte van de Espenberg in Roosendaal. Het slachtoffer raakte erbij buiten bewustzijn en het is onduidelijk wat er verder met haar is gebeurd.

Update

Helaas is er nog geen gouden tip binnengekomen over deze man. Heeft u informatie, geef het door!

De vrouw fietste die nacht vanuit het centrum van Roosendaal richting de wijk Tolberg. Nadat ze van haar fiets werd geslagen, raakte ze buiten bewustzijn. Toen ze wakker werd, zag ze haar vermoedelijke belager op een fiets vertrekken richting de Dubbelberg. Het slachtoffer dacht te zien dat hij donker haar had.

202605_roosendaal_pd3.jpg
De plek waar het slachtoffer werd aangevallen

Mogelijk seksueel motief

Door de klap had het slachtoffer een opgezwollen wang en oogkas en een bloedende mond. Later bleek dat ze ook zware hersenschudding had opgelopen. Opvallend is dat er niets is weggenomen, dus het lijkt niet om een beroving te gaan. Doordat het slachtoffer enige tijd buiten bewustzijn was, is het onduidelijk wat er met haar is gebeurd. Mogelijk had de dader een seksueel motief.

Nu de weken voorbij gaan, ga ik me toch steeds meer afvragen wat er eigenlijk gebeurd is.”
slachtoffer aanval

Drie fietsers

Er zijn beelden van een camera aan de Watermolenstraat, niet ver van het fietspad bij de Espenberg. Daarop zijn behalve het slachtoffer drie personen te zien die daar fietsten rond het tijdstip dat de vrouw is aangevallen. Mogelijk zijn dit belangrijke getuigen. Was u één van die personen of herkent u hen? Neem alstublieft contact op. 

Ook als u in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september iets opvallends heeft gezien of gehoord in de omgeving van de Espenberg in Roosendaal, hoort de politie dat graag.

Eerdere aanval op zelfde plek

Vorig jaar, op 24 juni 2019, is op bijna dezelfde plek een andere vrouw op een soortgelijke manier aangevallen. De politie wil graag weten of andere mensen rond diezelfde plek ook zo’n nare ervaring hebben gehad, maar daarvan nog geen aangifte hebben gedaan.

202605_roosendaal_omgpd.jpg
Ook in juni 2019 werd hier een vrouw aangevallen
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Deel uw informatie

Weet u meer over de dader of beschikt u wellicht over bewakingsbeelden uit de omgeving? Geef het alstublieft door. U kunt uw beelden rechtstreeks naar de politie uploaden via het online tipformulier.

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Espenberg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.