Wie herkent de falende overvaller?

  • Waalwijk

Aan de Midden-Brabantweg in Waalwijk, ofwel de provinciale weg N261, ving een overvaller bot bij een Esso tankshop. De medewerkster van dienst deed kalmpjes de deur van de kassaruimte dicht zodra de man zijn bedoelingen kenbaar maakte. Hem restte niets dan met lege handen te vertrekken.

Mevrouw was die avond van 21 oktober 2023 óók nog zo scherp om de dader zo lang mogelijk na te kijken. Hij rende naar de Professor Asserweg, waar hij aan de bestuurderskant in een kleine donkerkleurige auto stapte. Die reed vervolgens weg in de richting van het KFC-filiaal daar.

Vertel wat u weet

De politie hoort graag van u als u meer denkt te weten over de auto, zoals merk en type, en of daar mogelijk een tweede persoon in zat. Ook is ieder detail nog welkom over de route die kan zijn gereden; mogelijk heeft uw camera in de omgeving daarvan iets geregistreerd?

Heel belangrijk natuurlijk is dat de falende overvaller wordt herkend. Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hierboven en meld het als u weet of vermoedt wie de man is. Hij heeft een lichte huidskleur, een smal gezicht en zo te zien een grote neus. Die avond in oktober had hij een baardje en snor; donker en mogelijk iets rossig.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Contact met de politie

Het slachtoffer handelde koelbloedig, maar stond achteraf te trillen op haar benen. Door de manier waarop de overvaller zijn handen stevig in zijn zakken hield, was mevrouw ervan overtuigd dat hij een wapen verborgen hield.
Uw informatie en/of beelden met de politie delen kan als volgt:

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

N261

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER