Zeer ernstige mishandeling bij verkeersruzie

  • Groningen

De man op de beelden wordt gezocht vanwege een vreselijk uit de hand gelopen verkeersruzie in Groningen. Hij heeft een automobilist meerdere malen tegen het hoofd geschopt.

Het gebeurde op dinsdagochtend 14 december 2021. Voorafgaand aan het geweld was een conflict ontstaan tussen twee bestuurders, nadat de ene de andere had ingehaald. Ze bleven een tijdje achter elkaar aan rijden en stopten uiteindelijk in de buurt van de Korreweg.

Update

Uw tips hebben helaas nog niet naar de identiteit van de verdachte geleid. Meer informatie blijft dus welkom en die mag u natuurlijk ook anoniem doorgeven.

Agressieve bijrijder

De bijrijder van één van de auto’s stapte uit en ging agressief op de bestuurder af van de andere auto. Die stapte ook uit, waarna de situatie snel escaleerde.

groningen.jpg
Meld het a.u.b. als u weet wie deze man is

De gezochte man spuugde, schold en sloeg. Nadat het slachtoffer op de grond terechtkwam, schopte de dader hem meerdere keren tegen het hoofd.

Tippen mag anoniem

Kijkt u alstublieft goed naar de beelden en neem contact op als u een idee heeft wie de man kan zijn. Hij lijkt begin 20 en droeg die 14e december een bril met een groot montuur.
Tippen mag ook anoniem of via het tipformulier hieronder.

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Geef uw tip door

Korreweg

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.

MEER OVER