Zwaargewonde man (39) gevonden

  • Kelpen-Oler
  • Update 

In het Limburgse Kelpen-Oler is vrijdagochtend 08 september 2017 omstreeks 05.45 uur een zwaargewonde man aangetroffen. Hij overleed later die dag aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt hoe de man het letsel heeft opgelopen.

Update

5 reacties, onder meer van mensen die Marcin gekend hebben. Getuigen zijn nog zeer welkom.

kelpenolertje_krt3.jpg
Overleden

Een passant zag de man naast een witte Audi met Poolse kentekenplaten liggen. Hij waarschuwde de politie  en belde direct een ambulance.  Later die dag overleed de man in het ziekenhuis.  

Autopsie

Er is een autopsie uitgevoerd en het slachtoffer blijkt een aantal onverklaarbare verwondingen te hebben. Vandaar dat de politie nu zoveel mogelijk wil weten over waar het slachtoffer in de uren voor zijn dood is geweest en met wie hij contact heeft gehad.

  • Wie weet meer over dit misdrijf?
1174163455efdg_so1.jpg
Identiteit slachtoffer

Het slachtoffer is een 39-jarige Poolse man, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zijn naam is Marcin Mazurek  en het is nog onbekend waarom hij in Kelpen-Oler was. Voor zover bekend is hij donderdagavond nog in een pand geweest aan de Ensebroekerweg waar andere seizoensarbeiders wonen. De politie wil zo snel mogelijk in contact komen met mensen die iets in de uren daarna hebben gezien.

  • Wie zag of sprak Marcin Mazurek  tussen afgelopen donderdagavond 20 uur en vrijdagochtend toen hij werd gevonden?

  • Wie kan meer vertellen over het leven van Marcin Mazurek? Hij reed in een witte Audi  met Poolse kentekenplaten ZSW 15395
Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

 

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Kelpen-Oler

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.