Zware mishandeling nachtportier (23) van City Hotel

  • Tilburg
  • Update 

De politie is sinds 10 september 2017 op zoek naar een man die een nachtportier bij het City Hotel in Tilburg in elkaar sloeg.

Update

5 reacties èn een naam. Uiteraard zijn meer tips welkom!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

cityhoe3254353dada.jpg
Zware mishandeling

Hoewel de nachtportier nog flink wordt uitgescholden, lijkt het daarmee afgelopen. Maar integendeel: de man heeft er iemand bijgehaald en gaat de portier te lijf. Als die even later op de grond ligt wordt er hard op hem ingetrapt, hij kan alleen zijn hoofd maar proberen te beschermen. Als ze zijn uitgeschopt, rennen de twee langs hun bekenden de straat weer op. Samen met de ander verdwijnt de man Tilburg in en is sindsdien spoorloos. De nachtportier, hij werkte daar pas een week, had allerlei zwellingen in zijn gezicht en zware hoofdpijnen. Gelukkig heeft hij niks gebroken maar hij is wel gestopt met dat werk.

cityhoe3254353nn3.jpg
Dader

Het gaat om deze kleine, gespierde man. Hij sprak gebrekkig Engels, had tatoeages, droeg destijds opvallende rode schoenen en draagt die gouden kettingen schijnbaar altijd. De politie heeft de andere man die ook vocht aangehouden, en op zijn telefoon staan namelijk foto’s van die nog gezochte dader. 

Anniko van Santen
Tip doorgeven

Help de politie

Online tip doorgeven

Geef je tip online door via het tipformulier van de politie.

Online tip doorgeven

Heuvelring

Veeg met twee vingers om de kaart te verschuiven.