40.000 euro schade door vernieling bij Tankshop

Op vrijdag 7 april 2017 heeft een man in de tankshop van een BP-tankstation aan de Kempenbaan met een poederblusser voor heel veel schade gezorgd. Omdat de shop die dag dicht moest en er vrijwel de hele binnenkant bedekt was met het poeder kostte dat 40.000 euro.

update

Er kwamen meer dan 40 tips over de kleding van de man, dank, maar wie is het?

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Jonge man met hond

In de vroege ochtend van vrijdag 7 april is een vrouw aan het tanken bij het tankstation. Ze is even eerder aangesproken door een jonge man die – samen met zijn hond, het leek een Stafford - graag een lift richting Eindhoven of Vught wil, en ze is zo aardig geweest om hem mee te nemen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Poederblusser

Terwijl de vrouw gaat afrekenen in de tankshop, komt ook haar gast mee naar binnengehold. Hij kijkt niet alleen gezellig mee wanneer ze gaat pinnen, hij tilt haar ook nog even op. De vrouw blijft er vrij rustig onder. Maar dan pakt de man de poederblusser en spuit daarmee. Daarna loopt hij weg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Schade

Bijna de hele shop was bedekt onder een dunne laag poeder, ook de plekken waar eten werd bereidt en bewaard, de verkoopwaar en de apparatuur. Dat moest allemaal worden weggegooid, de shop moest sluiten om gereinigd te worden, en dus waren er ook geen inkomsten uit brandstofverkoop die dag. Totale schade: 40.000 euro.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar