Zware mishandeling nachtportier (23) van City Hotel

De politie is sinds 10 september 2017 op zoek naar een man die een nachtportier bij het City Hotel in Tilburg in elkaar sloeg.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zware mishandeling

Hoewel de nachtportier nog flink wordt uitgescholden, lijkt het daarmee afgelopen. Maar integendeel: de man heeft er iemand bijgehaald en gaat de portier te lijf. Als die even later op de grond ligt wordt er hard op hem ingetrapt, hij kan alleen zijn hoofd maar proberen te beschermen. Als ze zijn uitgeschopt, rennen de twee langs hun bekenden de straat weer op. Samen met de ander verdwijnt de man Tilburg in en is sindsdien spoorloos. De nachtportier, hij werkte daar pas een week, had allerlei zwellingen in zijn gezicht en zware hoofdpijnen. Gelukkig heeft hij niks gebroken maar hij is wel gestopt met dat werk.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het gaat om deze kleine, gespierde man. Hij sprak gebrekkig Engels, had tatoeages, droeg destijds opvallende rode schoenen en draagt die gouden kettingen schijnbaar altijd. De politie heeft de andere man die ook vocht aangehouden, en op zijn telefoon staan namelijk foto’s van die nog gezochte dader. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar