Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Automobilist gezocht die inreed op cafébezoekers

Aan de Sint Bavostraat in Rijsbergen reed een bestuurder, vermoedelijk doelbewust, met zijn auto in op een groep mensen die op de stoep voor een café stonden. De dader is waarschijnlijk een man die even eerder datzelfde café boos had verlaten.

update
teaser-date

06-10-2020 22:13

Sinds de uitzending zijn er zo’n 20 tips binnengekomen, en ook heeft de politie een man van 23 aangehouden. Helaas is de auto nog niet teruggevonden.

De auto raakte een aantal mensen fors, maar gelukkig viel de persoonlijke schade relatief mee. Slechts één persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De persoonlijke schade viel relatief mee Preloader
De persoonlijke schade viel relatief mee
De persoonlijke schade viel relatief mee Preloader

Auto met schade

Het voorval vond plaats rond 05.30 uur op zondag 27 september 2020. De betreffende auto, vermoedelijk een donkerkleurige stationwagen, had witte kentekenplaten. Heeft u een idee waar die auto kan zijn en/of wie er die ochtend in reed, geef het alstublieft door.
Het is zeer waarschijnlijk dat de auto schade heeft opgelopen, zeker aan de voorzijde. Zegt zo’n auto met deuken of krassen u iets, of mogelijk ook schade aan de voorruit, neem contact op met de politie.

Donkere auto met witte kentekenplaten Preloader
Donkere auto met witte kentekenplaten
Donkere auto met witte kentekenplaten Preloader

Help de politie

Weet of vermoedt u waar de betrokken auto is? Of heeft u informatie over de inzittende(n) die vroege zondagochtend 27 september? Meld het alstublieft.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Om de persoon die in het ziekenhuis belandde een bericht te sturen, gebruikt u onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar