Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Aziz El Aâmri (38) dood gevonden in Hambos

Een wandelaar en zijn hond troffen op woensdagochtend 9 maart 2022 een levenloos lichaam aan in het Hambos in Kerkrade. Het slachtoffer bleek de 38-jarige Abdelaziz El Aâmri (38), die met vuurwapengeweld om het leven was gebracht.

Aziz, zoals hij genoemd werd, woonde samen met zijn vrouw en zeven maanden oude baby aan het Doctor Ackensplein in Kerkrade. Het gezin leefde van een uitkering en had moeite om rond te komen.

update
teaser-date

12-04-2022 19:36

De politie is blij met de dertien tips die u doorgaf, maar er zat helaas geen doorslaggevende informatie bij. Meer tips zijn nog heel welkom – over de jongens die het over een ‘gun’ hadden bijvoorbeeld, over de knallen die in Heerlen zijn gehoord of over de zilverkleurige bestelbus die is gezien dicht bij de plek waar Aziz werd gevonden.

Uw informatie delen kan ook anoniem of via het tipformulier.

Politie onderzoekt de plek waar Aziz werd gevonden Preloader
Politie onderzoekt de plek waar Aziz werd gevonden
Politie onderzoekt de plek waar Aziz werd gevonden Preloader

Laatste levensteken

Aziz vertrok in de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 maart rond 03.00 uur van huis. Tegen zijn vrouw vertelde hij dat hij bij een buurman langs zou gaan. Dat was voor zover bekend zijn laatste levensteken. 
Zijn buurman verklaart dat hij die nacht niet thuis was. Voor zover de politie dat kan nagaan, lijkt zijn verhaal te kloppen. De vraag is waar Aziz die nacht is geweest.

Bivakmuts

Opvallend is dat Aziz in het Hambos werd aangetroffen met een opgerolde bivakmuts over zijn hoofd. Niet duidelijk is waarom hij die droeg. 
Aziz’ lichaam lag in de buurt van de doodlopende Nullanderbergsweg, die doorloopt richting de Gemeentelijke Begraafplaats. Mogelijk is het slachtoffer op een andere plek om het leven gebracht, waarna zijn lichaam naar het Hambos is gebracht.

Begin van de Nullanderbergsweg in Kerkrade Preloader
Begin van de Nullanderbergsweg in Kerkrade
Begin van de Nullanderbergsweg in Kerkrade Preloader

“Knallen” in Heerlen

Om 03.00 uur is Aziz van huis vertrokken en rond 07.30 uur werd zijn lichaam gevonden. In de tussenliggende 4,5 uur is hij om het leven gebracht. De politie heeft vragen over twee opvallende gebeurtenissen die nacht.
Bewoners van de wijk Vrieheide in Heerlen hebben rond 04.45 uur knallen gehoord in hun buurt. Mogelijk waren dit schoten. Ook zijn twee jongens of jongemannen gezien op de Rozestraat die spraken over een ‘gun’. De politie wil weten wat zich precies in die wijk heeft afgespeeld en of het incident iets te maken heeft met de dood van Aziz.

Bestelbus

Rond 06.10 uur die ochtend zag een fietser een zilverkleurige bestelbus rijden op de Nullanderbergsweg. De bestelbus had geen ramen aan de achterkant. De politie wil graag meer informatie over de bestelbus en de bestuurder, ook als deze niets met de dood van Aziz te maken heeft.

Uw tip doorgegeven mag desgewenst ook anoniem Preloader
Uw tip doorgegeven mag desgewenst ook anoniem
Uw tip doorgegeven mag desgewenst ook anoniem Preloader

Deel uw informatie

  • Door wie werd Abdelaziz El Aâmri om het leven gebracht?
  • Wie kan iets vertellen over die nacht van 8 op 9 maart?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar