Beloning in onderzoek rond beschieting advocaat

Beloning € 17.500

Ruim een half jaar geleden werd een Nederlandse advocaat beschoten in het Duitse plaatsje Gronau. Sindsdien is het onderzoek naar de daders in volle gang. De Hoofdofficier van Justitie heeft inmiddels een beloning uitgeloofd van 17.500 euro voor de gouden tip die naar hen leidt.

update
teaser-date

26-05-2020 20:23

Ondanks de 11 binnengekomen tips weet de politie nog niet wie de twee mannen op de beelden zijn. Heeft u meer informatie over deze zaak? Geef het alstublieft door.

Op woensdagochtend 6 november 2019 werd de advocaat op de Losserstrasse beschoten vanuit een rijdende auto. Hij liet op dat moment zijn hond uit. Het slachtoffer raakte levensbedreigend gewond en heeft aan de aanslag blijvend letsel overgehouden.

Olympic Gym

Het slachtoffer werkt als curator bij het faillissement van Olympic Gym in het Nederlandse Losser, vlak bij Gronau. De politie doet momenteel onderzoek naar een mogelijk verband.
Inmiddels zit in het pand van het failliete Olympic Gym een nieuwe sportschool, met een nieuwe eigenaar, onder de naam De Sportfabriek.

Onbekend duo bij De Sportfabriek

In januari 2019 kwamen bij de nieuwe sportschool De Sportfabriek twee mannen langs. De politie wil graag met deze twee mannen in contact komen. Het is niet bekend of zij iets met de beschieting te maken hebben. De mannen worden momenteel niet gezien als verdachten.

De twee spraken gebrekkig Duits. De man met de rode schoenen had in beide oren oorbellen en heeft een slecht gebit en een tatoeage in zijn nek.

Help de politie

Bent of herkent u een van de mannen op de beelden? Of beschikt u over informatie die het onderzoek verder kan helpen? Neem alstublieft op één van onderstaande manieren contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 - 3459800

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Via de link hieronder kunt u de Nederlandse advocaat een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar