Bewoner gewond na overval door man met mes

Opsporing Verzocht Preloader

Het vieren van de verkoop van hun huis werd voor een Bredaas echtpaar ruw onderbroken op de avond van zaterdag 18 januari 2020. Een overvaller bedreigde hen met een mes en wist onder meer twee telefoons en een aantal bankpassen buit te maken.

De volgende dag is een jong ogende man gefilmd die probeerde geld op te nemen met een van de gestolen bankpassen. Dat mislukte tot tweemaal toe. Het is niet duidelijk of deze verdachte ook degene is die de woningoverval pleegde.

update
teaser-date

24-03-2021 12:32

De dag na onze uitzending van 23 maart meldde een 19-jarige man uit Breda zich bij de politie. Hij is vermoedelijk degene die probeerde geld op te nemen en is aangehouden.

Het onderzoek omtrent de woningoverval loopt door.

Signalement overvaller

De overval vond plaats toen het echtpaar net thuis was gekomen. Vlak daarvoor had op de Bontekoestraat een onbekende man iets obsceens geroepen naar het vrouwelijke slachtoffer. De politie sluit niet uit dat dit de overvaller betreft die kort daarna bij de woning van het echtpaar op de deur bonkte.
De man die zich naar binnen drong, wordt door de slachtoffers tussen 25 en 30 jaar oud geschat. Hij heeft een lichte huidskleur, is zo’n 1.80 meter lang en droeg een zwart trainingspak en een zwarte honkbalpet zonder logo. Het haar van de overvaller was die dag kort, blond of mogelijk grijzend, en de man had die dag geen baard of snor.

Bontekoestraat in Breda Preloader
Bontekoestraat in Breda
Bontekoestraat in Breda Preloader

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de overvaller kan zijn?
Wie (her)kent de persoon op de bewakingsbeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de slachtoffers

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar