Moeder en zoon (25) overvallen door twee mannen

In Breda hebben twee mannen gedreigd een moeder en zoon neer te schieten. Dat gebeurde in de Diderica Mijnssenstraat in de nacht van zaterdag 10, op zondag 11 juni 2017.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Woningoverval

Pas wanneer hij vlak bij de voordeur is, blijkt dat hij is opgewacht. Hij ziet nog in een flits dat het twee Antilliaanse mannen lijken. Terwijl hij met een wapen naar binnen wordt geduwd, moet hij meteen aan zijn moeder boven denken. Die wordt wakker maar voor ze beseft wat er aan de hand is, is het al te laat om iets te doen. Moeder en zoon moeten voor geld gaan zorgen. Zelfs als de twee mannen het vakantiegeld dat de vrouw net van haar werk kreeg vinden, is het niet genoeg. Ze nemen ook twee merktassen mee van Michael Kors en Louis Vuitton, een bestekdoos en een Iphone 5s. De mannen halen alles overhoop en een van hen wist zijn sporen uit met een groene doek. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

Er zijn aanwijzingen dat de twee daders uit Rotterdam komen. De telefoon die ze hebben meegenomen gaf daar namelijk het laatste signaal af. De daders zijn vermoedelijk Antilliaanse mannen, ze spraken Nederlands maar ook Papiaments. Van een van hen is een compositietekening gemaakt. De politie schat hem een jaar of 30, en opvallend in zijn ronde gezicht waren zijn grote ogen met veel oogwit, al kan dat ook van de agressie zijn geweest. Hij was ongeveer tussen de 1.70 – 1.75 meter lang. De man leek onder zijn capuchon kaal en had een klein baardje. Naast Papiaments, sprak hij Nederlands met een Rotterdams accent.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

De andere dader was een stuk langer en had een petje op. Ook hij leek Antilliaans, ongeveer 30 jaar en was zo’n 1.80m – 1.85 meter lang. Hij had een smal gezicht en veegde al zijn sporen uit met een groene doek. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar