Man met opvallende hoody overvalt Lidl

De politie is op zoek naar de man die op vrijdagavond 15 oktober 2021 een filiaal van Lidl in Breda overviel. De man kwam rond 20.30 uur de winkel aan de Kesterenlaan binnen en leek zich niets aan te trekken van de aanwezige klanten en het personeel.

Op de beelden is te zien dat hij rechtstreeks op een caissière af beende. Onder bedreiging van een mes opende zij de kassa, waarop de overvaller het geld eruit griste.

update
teaser-date

01-02-2022 19:55

U dacht goed mee en tipte vooral over de kleding van de overvaller. Daarnaast zijn er mogelijke namen genoemd. Meer informatie is nog zeer welkom.

Muizenberglaan

De man vluchtte vervolgens via het steegje naast bakkerij Van Disseldorp. Een getuige heeft gezien dat hij wegrende in de richting van de Muizenberglaan. De politie houdt er rekening mee dat hij bekend is in de omgeving.

Hoody met opdruk

De overvaller heeft een lichte huidskleur en is vermoedelijk tussen 20 en 30 jaar oud en zo’n 1.85 meter lang. Hij had zijn gezicht deels bedekt. 
Tijdens de overval droeg de man een donkere hoody met witte opdruk op de rug. Mogelijk herkent iemand hem daaraan of aan de opvallende, rode Adidas-sneakers die hij aanhad.

Deel uw informatie

Weet of vermoedt u naar wie de politie op zoek is? Neem dan alstublieft contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar