Dader schietincident crasht tijdens vlucht

Een woning aan de Transvaalstraat in Rotterdam werd dinsdagnacht 20 augustus 2019 beschoten. Gelukkig was er niemand in de woning aanwezig. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de dader aan komt rijden, schiet, maar vervolgens crasht tijdens zijn vlucht.

De schutter – volledig in het donker gekleed – komt die nacht op een scooter aanrijden. In totaal schiet hij omstreeks 01.36 uur vier keer gericht op het raam van de woning.  

update
teaser-date

10-09-2019 20:29

Er zijn zeven reacties binnengekomen, onder ander over waar de scooter mogelijk is achtergelaten. Deze tips zijn onderzocht, maar helaas waren dit andere scooters. Meer informatie blijft welkom.

Dader mogelijk gewond

De dader gaat daarna in zijn vlucht hard onderuit op de Beukendaal. Hij krabbelt al snel weer op, maar mogelijk is hij door de val gewond geraakt. De scooter, vermoedelijk een Gilera Runner, zou beschadigd kunnen zijn.

Spoorloos verdwenen

De laatste beelden van de schutter zijn van de Meiendaal in Rotterdam. Heeft u hem ergens zien rijden of herkent u de dader, mogelijk in combinatie met de scooter? Geef het door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar