Drie mannen slachtoffer van mishandeling

Opsporing Verzocht Preloader

De politie is op zoek naar twee jonge mannen die worden verdacht van ernstig geweld, in de nacht van 29 op 30 juli 2023 op de Oude Stadsgracht in Eindhoven. Daarbij werd een 24-jarig slachtoffer tegen zijn hoofd getrapt, waardoor hij bewusteloos raakte.

Bekijk het televisie-item­­

Wie herkent (een van) de verdachten? Preloader
Wie herkent (een van) de verdachten?
Wie herkent (een van) de verdachten? Preloader

Oude Stadsgracht

Na een bruiloft dronken de drie mannen een afzakkertje in een café aan het Stratumseind. Rond 04.00 uur vertrokken ze en werden ze op de Oude Stadsgracht door twee jongens aangesproken. Die vroegen waar de mannen waren geweest en of ze gay zijn. Eén van hen antwoordde bevestigend en kort daarna werd hij bewusteloos geschopt. Daarna bleven de onbekende jongens op de andere twee mannen intrappen.

Verdachten

Er zat maar dertig seconden tussen het aanspreken en de trap tegen het hoofd. Er was tot dat moment tijd niets voorgevallen dat een aanleiding kan zijn geweest voor de mishandeling.

De jongen met het zwarte shirt deelde de karatetrap uit. Allebei de jonge mannen hebben een lichte huidskleur. Wie zijn deze verdachten, waar komen ze vandaan en waar zijn ze die nacht van 29 op 30 juli verder nog geweest in Eindhoven?

Mogelijke getuige

De politie wil graag spreken met de bestuurder van een blauwe auto die rond 04.00 uur richting de plek van de mishandeling reed. Deze persoon heeft mogelijk iets gezien van de daders.

Tippen

  • Wie herkent de mannen op de beelden?
  • Wie is de bestuurder van de blauwe auto?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar