Echtpaar bedreigd bij overval op hun cafetaria

Drie jongens, vermoedelijk tieners, overvielen op zondagavond 2 augustus 2020 een cafetaria aan de Floralaan West in Eindhoven. Er zijn geen beelden van de overval, maar de drie verdachten zijn wel vastgelegd door camera’s in de omgeving.

De beelden lijken te bevestigen wat de slachtoffers en een aantal getuigen hebben verklaard: dat het om nog jonge jongens gaat van mogelijk zo’n 15 tot 17 jaar oud.

Dreigen met mes

De eigenaars van de cafetaria, een echtpaar, waren rond 21.35 uur bezig de dag af te ronden toen de drie overvallers binnenkwamen. Terwijl één van de overvallers met een mes dreigde, probeerden de andere twee de kassa open te krijgen.
Dat lukte niet, maar ze wisten wel een iPhone mee te grissen. Na nog een aantal angstige seconden voor de slachtoffers, renden de drie daders naar buiten. De mannelijke eigenaar is nog een stuk achter hen aan gerend en zag dat ze via de Cameliastraat de Resedastraat in vluchtten.

Wie herkent de verdachten?

De drie verdachten op de camerabeelden liepen vóór de overval door de buurt daar in het zuiden van Eindhoven. Eerst hadden ze twee fietsen bij zich, maar later niet meer. Kijkt u alstublieft goed naar de beelden en meld het als u een idee heeft wie deze jongens zijn.
Eén van hen leek een plastic tas van Albert Heijn bij zich te hebben. Zo’n blauwe plastic tas is direct na de overval aangetroffen bij de cafetaria.

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de jongens op de camerabeelden zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 - 3458999

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de slachtoffers

Wilt u het getroffen echtpaar een bericht sturen, gebruik de link hieronder.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar