Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Follow-up: fataal schietincident Tiendplein

Beloning € 30.000

In onze uitzending van 1 november 2022 besteedden we aandacht aan een moord die drie etmalen eerder was gepleegd. Op een terras aan het Tiendplein in Rotterdam werd een 30-jarige man doodgeschoten. De politie kan nu beelden tonen van de nog onbekende schutter.

update
teaser-date

06-12-2022 19:49

Eén van de tipgevers die contact opnamen, gaf de mogelijke naam van de schutter door. Helaas was deze beller moeilijk te verstaan, maar de persoon verbrak de verbinding voordat de telefonist kon vragen de naam nogmaals te noemen. Was u de persoon die belde, dan verzoekt de politie u om het opnieuw te proberen. Dat kan ook anoniem. Uw informatie kan van cruciaal belang zijn.

Van de jonge mannen die vlak bij het slachtoffer stonden toen er werd geschoten, heeft het merendeel inmiddels met de politie gesproken.

Groep jonge mannen

De route van de verdachte is in kaart gebracht vanaf de Duivenvoorderstraat via de Henegouwerlaan en de Tiendstraat naar de plaats delict bij restaurant Ryad. Het slachtoffer stond daar met een groepje jonge mannen. Die stoven weg zodra er werd geschoten.
De politie wil nog graag met hen in contact komen. Wat hebben zij gezien en wat was hun relatie tot slachtoffer Jaison Baptista Lopes Sanches?

Deel uw beelden

Uit de beelden lijkt het of de dood van Jaison Sanches een doelbewuste liquidatie betrof. Of Jaison daadwerkelijk het doelwit was, is één van de onderwerpen van onderzoek. Denkt u informatie te hebben over een mogelijk motief, neem alstublieft contact op met de politie.
Ook als u over aanvullende beelden beschikt waarop de verdachte kan staan, hoort de politie heel graag van u. Mogelijk heeft iemand opnamen van een deurbelcamera daar in de omgeving of stond de dashcam van uw auto er aan. Materiaal uploaden kan direct middels het tipformulier.

Deel uw informatie

Voor de tip die deze zaak oplost, is een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.

  • Wie weet of vermoedt iets over de schutter?
  • Wie zijn de jonge mannen met wie het slachtoffer daar buiten bij restaurant Ryad stond? Ben jij één van hen, weet je om wie het kan gaan en/of weet je wat daar werd besproken? Laat het weten.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar