Gemaskerde jonge overvallers slaan op de vlucht

Drie vermoedelijk jonge jongens overvielen zondagavond 8 september 2019 cafetaria ’t Pleintje aan de Jupiterstraat in Tilburg. Doordat de eigenaresse dapper om hulp riep, gingen ze er gehaast vandoor.

update
teaser-date

10-12-2019 20:11

Ondanks de negen reacties zijn de jonge overvallers nog niet aangehouden. Herkent u hen? Geef het door, desnoods anoniem.

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe het gemaskerde drietal rond 21.30 uur de snackbar bestormt. Eén van hen slaat uitdagend met een hamer op de toonbank, waarop de eigenares naar haar zoon roept dat hij 112 moet bellen.

Mogelijk bekend in de omgeving

De drie overvallers lijken zich te bedenken en gaan er gehaast vandoor. Een getuige ziet de jongens ieder op een fiets stappen, waaronder een witte fiets met een grof, stevig frame. De politie houdt er rekening mee dat het drietal bekend is in de omgeving.

Maskers en hamer teruggevonden

De daders droegen opvallende maskers, die zij hebben afgegooid of verloren in de Marsstraat. Dankzij een geurspoor op de maskers heeft een speurhond ook de hamer teruggevonden. 

Soortgelijk camouflagejack Preloader
Soortgelijk camouflagejack
Soortgelijk camouflagejack Preloader

Signalement daders

Van de overvaller met de hamer is even kort een glimp van zijn haar te zien: een kort, donker kapsel. Hij heeft een lichte huidskleur. De tweede persoon draagt een opvallende jas in camouflageprint en ook de derde overvaller lijkt een camouflagejas te dragen.

Uw informatie delen

Mogelijk heeft u informatie die het onderzoek naar de daders verder kan helpen. 

  • Wie herkent de daders op de beelden of vermoedt wie dit kunnen zijn?
  • Wie heeft dit drietal mogelijk vaker gezien in de wijk ’t Zand in Tilburg gezien?
  • Wie weet waar de maskers te koop zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar