Gewapende overval op supermarkt in Neerbosch

Opsporing Verzocht Preloader

De COOP supermarkt aan de Symfoniestraat in Nijmegen was op 11 november 2019 nog maar net open toen twee overvallers er toesloegen. Om 08.05 uur die maandagochtend stormde het duo de winkel binnen.

De grotere van de twee overvallers gedroeg zich het agressiefst, de kleinere dreigde met een vuurwapen. Ze eisten geld uit de kassa's, maar dat was zo aan het begin van de dag niet meer dan wat wisselgeld.

update

Op dinsdag 10 november 2019 heeft de politie één verdachte kunnen aanhouden. Hij is vermoedelijk degene die tijdens de overval het vuurwapen hanteerde. Naar de andere man, die u hier op de foto's ziet, wordt nog gezocht.

Kenmerken

De nog gezochte man is tussen 1.75 en 1.85 meter lang. Zijn gezicht is niet te zien geweest doordat hij een panty over het hoofd droeg. Deze overvaller had van top tot teen onopvallende zwarte kleding aan, maar mogelijk zeggen zijn handschoenen iemand iets. Het logo daarop kan een aanknopingspunt zijn.

De daders zouden Nederlands hebben gesproken zonder opvallend accent. Een minuut nadat ze binnenkwamen, verdwenen ze weer.
Over hun vluchtroute of een mogelijk gebruikt voertuig is niets bekend.

Help de politie

De politie hoort graag van u als u weet wie de dader op de foto's is.
Tip op een van de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Hart onder de riem

Gebruik onderstaande link om een bericht te sturen aan de COOP-medewerkers.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar