Heftige beelden van overval op kleine ondernemer

Een kleine telecomwinkel aan de Piusstraat in Tilburg werd op zaterdagmiddag 10 april overvallen door twee mannen. De gewelddadige overvallers namen daarbij de eigenaar flink te grazen.

Dankzij uitstekende bewakingscamera’s zijn de daders niet alleen te zien, maar ook te horen.

update
teaser-date

22-06-2021 20:10

Zo'n tien mensen namen na de uitzending contact op met de politie, bedankt!

Overmeesterd

Omdat de winkel aan een drukke straat ligt - en het die dag markt was - was de eigenaar totaal niet voorbereid op de aanval van de mannen. Hij probeerde nog alarm te slaan, maar werd al snel overmeesterd. Een kennis van de eigenaar - die aanwezig was in de winkel – was toen al onder bedreiging naar achteren geduwd.

Ergernis tussen daders

De overval verliep vervolgens allesbehalve soepel. Beide mannen leken niet op elkaar ingespeeld. Terwijl de één op zijn gemak telefoons verzamelde, gaf de ander commentaar op zijn werktempo. Uiteindelijk maakten ze verschillende telefoons buit, waaronder iPhones en Nokia Flips.

gewond Preloader
 
gewond Preloader

Gewond geraakt 

Door het gewelddadige handelen van de jongemannen raakte de eigenaar gewond aan zijn hoofd. Daarnaast heeft hij met lede ogen moeten aanzien hoe zijn zaak werd leeggeroofd.

Help de politie

Herkent u de mannen op de beelden? Geef het door. Als u hen persoonlijk kent en liever anoniem blijft, kunt u uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar