Herkenning gevraagd: falende plofkrakers

Drie criminelen die met behulp van explosieven probeerden een juwelierszaak binnen te komen, dropen af zodra bleek dat hun poging jammerlijk mislukte. De eigenaar van de winkel, die in hetzelfde pand ook als taxateur werkt, had zijn beveiliging namelijk uitstekend op orde.

Midden in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 juli 2023 legde een camera vast hoe de daders te werk gingen. Ze veroorzaakten schade, maar lang niet genoeg om naar binnen te kunnen. Kijkt u alstublieft goed naar de beelden en meld het als u iets aan de mannen herkent.

Drietal op scooter

Uit onderzoek blijkt dat het drietal na hun mislukte plofkraak vermoedelijk rond 04.00 uur Doetinchem uit reed op een scooter. Heeft u daarvan iets gezien of heeft u misschien opnamen van bijvoorbeeld een dashcam of deurbelcamera, neem dan alstublieft contact op met de politie.

Help de politie

Wie zijn de mannen op de camerabeelden? Ze waren goed ingepakt en droegen hoofdlampen. Van één van hen is te zien dat hij een Puma-jack aanhad; mogelijk zegt dat iemand iets of juist de combinatie van de drie verdachten. Uw tip doorgeven kan als u dat liever doet ook anoniem.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar