Inbraak bij kantoor Jeugdzorg aan de Bornsestraat

Al drie keer sloegen inbrekers toe. En telkens wanneer er net nieuwe laptops stonden…

update

Geen enkele bruikbare reactie. We horen nog graag van u!

Op maandagavond 26 januari 2015 rond 18.40 uur wordt er ingebroken bij het kantoor van Jeugdzorg op de 4e verdieping van een pand aan de Bornsestraat in Hengelo. Twee personen wrikken de deur van de gang open en proberen met een doos de camera af te schermen. Maar door het open wrikken van de deur heeft een alarm een beveiliger gealarmeerd, waardoor de mannen halsoverkop vluchten zonder iets mee te nemen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagavond 26 januari 2015 rond 18.40 uur getuige geweest van de inbraak bij het kantoor van Jeugdzorg op de 4e verdieping van een pand aan de Bornsestraat in Hengelo?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er informatie over de daders, mogelijk aan de hand van de bewakingsbeelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vrouw

Op zijn weg naar de inbraak ziet de beveiliger bij de achteringang dat de inbrekers mogelijk hulp hadden. Daar zit blanke vrouw van een jaar of 40 met donkerblond halflang steil haar in een blauwe Citroen Saxo of Peugeot 106 te wachten, die na de inbraak plotseling weg is.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is de vrouw die in een blauwe Citroen Saxo of Peugeot 106 bij de achteringang stond te wachten?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Laptops

Er werd al twee keer eerder ingebroken bij Bureau Jeugdzorg. Dat was iedere keer net als er nieuwe laptops waren binnengekomen. Het lijkt er dus sterk op dat de daders dat op één of andere manier wisten.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet hoe de daders telkens wisten dat er nieuwe laptops waren?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er getuige geweest van een van de andere twee inbraken of weet wie die inbrekers waren?

Kijk ook eens naar