Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Man gebruikt bankpas die bij inbraak werd buitgemaakt

Een gezin dat op vakantie was, zag dat er een bedrag van hun rekening was gepind met een pas die ze thuis hadden gelaten. De verklaring bleek dat inbrekers in hun Hengelose woning waren geweest ergens tussen 4 en 7 juni 2022.

Behalve de bankpas waarmee een verdachte wist te pinnen, werden sieraden en horloges buitgemaakt. De daders hadden in het huis aan de Oldenzaalsestraat met flink geweld een kluis weten open te krijgen.

Kluis werd losgewrikt en geopend Preloader
Kluis werd losgewrikt en geopend
Kluis werd losgewrikt en geopend Preloader

Neem contact op

Meegenomen werden onder meer een gouden damesring met bloedkoraal, een gouden horlogeband en een gouden herenhorloge van het merk Tissot. Ook een oude trouwring met diamanten werd gestolen; die heeft de inscriptie ’16-07-1953’.
Heeft u mogelijk een of meer van die kostbaarheden te koop aangeboden gezien, meld het alstublieft. Ook als u een idee heeft wie de persoon is op de beelden hieronder, hoort de politie heel graag van u.

Deel uw informatie

Weet u iets over de inbraak en/of over mogelijk betrokkenen, geef het alstublieft door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar