Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Inbrekers duperen brillenwinkels

Na inbraken in twee brillenwinkels, eerst in Waalwijk en acht dagen later in Goes, houdt de politie rekening met de mogelijkheid dat het beide keren dezelfde twee daders betreft.

Kijkt u alstublieft naar de bewakingsbeelden hieronder en neem contact op met de politie als u iets denkt te weten over een of meer van de verdachten. Er werd toegeslagen ’s ochtends vroeg op 25 april 2022 aan de Els in Waalwijk en in de nacht van 2 op 3 mei aan de Lange Vorststraat in Goes.

Dure zonnebrillen

Mogelijk is het iemand opgevallen dat een partij dure zonnebrillen te koop werd aangeboden – mogelijk ver onder de prijs – van onder meer de merken Tom Ford, Porsche, Burberry en Gucci.
Heeft u een idee wie de inbrekers zouden kunnen zijn en/of herkent u hen wellicht aan de hand van de camerabeelden, neem contact op. Dat mag uiteraard anoniem op 0800-7000 of middels een tipformulier.

Voorbeelden van de gestolen zonnebrillen Preloader
Voorbeelden van de gestolen zonnebrillen
Voorbeelden van de gestolen zonnebrillen Preloader

Help het onderzoek verder

Vaak wordt voorafgaand aan dit soort inbraken een voorverkenning gedaan. Mogelijk is zoiets iemand opgevallen in de periode voorafgaand aan 25 april in Waalwijk of 3 mei in Goes.
Weet of vermoedt u iets over (een van) de daders en/of weet u waar (een deel van) hun buit kan zijn, geef het alstublieft door aan de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar