Jonge vrouw in woning aangerand door indringers

Vier mannen vielen op straat een vrouw lastig, bij haar woning aan de Oude Looiersstraat. Toen ze dacht veilig naar binnen te komen, wist één van de mannen zijn voet tussen de deur te zetten en drong hij met een tweede man de woning binnen.

update
teaser-date

10-11-2020 20:23

Ondanks de vele reacties en tips, zijn de daders nog niet aangehouden. Heeft u informatie over hen? Geef het door.

Het slachtoffer werd door deze twee mannen ernstig aangerand, terwijl de andere twee vanaf buiten toekeken. Gelukkig voor het onderzoek staan de verdachten op beeld.

Camerabeelden

Het gebeurde in de Nieuwjaarsnacht 2020. De jonge vrouw had bij vrienden de jaarwisseling gevierd toen bij thuiskomst de vier mannen zich aan haar opdrongen. Ze zeiden in het Engels dat ze haar wilden kussen en probeerden dat ook te doen.
Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer de mannen van zich af duwde en naar binnen wist te komen. Helaas echter lukte het twee van de mannen om óók binnen te komen voordat de deur in het slot viel.

Runstraat en Prinsengracht

Met veel moeite wist de vrouw op een bepaald moment aan het duo te ontsnappen en de trap op te vluchten. Boven sloot ze zich op op de kamer van een huisgenoot, waarna het viertal het hazenpad koos.
Hun vlucht, vastgelegd door camera’s, ging via onder meer de Runstraat en de Prinsengracht. Geeft het alstublieft door als u weet of vermoedt wie een of meer van deze vier mannen zijn. Ze leken allen begin 20 en hebben een lichte huidskleur.

Help de politie

Wie herkent (een of meer van) de jonge mannen op de beelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Via onderstaande link kunt u het slachtoffer een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar