Man (58) doodgeschoten voor ogen van partner

Een 58-jarige man werd vrijdagavond 5 juni 2020 doodgeschoten op de Clazina Kouwenbergzoom in Rotterdam. Hij liet op dat moment de hond uit, samen met zijn partner. Mevrouw bleef ongedeerd, maar zij zag het slachtoffer voor haar ogen overlijden.

Het gebeurde die avond rond 22.15 uur. De politie gaat uit van een gerichte aanslag op de 58-jarige Rotterdammer Cevat. Hij laat behalve zijn partner, een zoon en dochter achter.

Automatisch wapen

De schutter maakte gebruikt van een automatisch wapen; een wapen waarvan de kogels tot zo’n 1.500 meter verderop terecht kunnen komen. Mogelijk is omwonenden sinds het schietincident schade opgevallen aan bijvoorbeeld hun auto, schutting of gevel. Geef dit alstublieft door aan de politie.

Vluchtauto in brand

Kort na het incident werd de vermoedelijke vluchtauto – een Toyota Auris stationwagon – aan de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel in brand gestoken.

Gestolen in Amstelveen

De Toyota is tussen 30 mei 18:00 uur en 1 juni 18.00 uur gestolen in Amstelveen, uit de parkeergarage van een appartementencomplex aan de Johannes Calvijnlaan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. De politie spreekt graag met iedereen die de auto met het kenteken HS-156-T ergens heeft gezien tussen zaterdag 30 mei en vrijdagavond 5 juni.

Help de politie

  • Beschikt u over beelden die het onderzoek verder kunnen helpen?
  • Heeft u de Toyota Auris met kenteken HS-156-T gezien tussen 30 mei en 5 juni?
  • Is u vrijdag 5 juni na 22.15 uur iets verdachts opgevallen rond de Akkerwinde in Capelle aan den IJssel, waar de Toyota Auris in brand is gestoken?
  • Weet u iets over dader(s)?

Neem alstublieft contact op met de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Via onderstaande link stuurt u een bericht aan de nabestaanden van het 58-jarige slachtoffer.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar